0723238812 - distributie; 0757227887 - client final ; 0269245319 - office  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Despre noi

SC Copy Computer SRL

Infiintata in anul 2002, societatea noastra se ocupa de import si distributie la nivel national de copiatoare second hand, imprimante laser si consumabile.

Toate aparatele sunt importate din Olanda de la un singur furnizor si ne putem mandri ca avem in portofoliu toate modelele si marcile de copiatoare de la Canon pana la Xerox. Lunar importam si distribuim un numar de aproximativ 300 de copiatoare catre toate judetele tarii si lucram cu societati din domeniu specializate pe toate aceste marci de copiatoare.

Copiatoarele noastre sunt testate riguros chiar de catre furnizorul nostru acreditat de Uniunea Europeana cu certificate ISO in aceasta privinta si apoi de catre echipa noastra in momentul descarcarii. De-a lungul timpului am invatat sa evitam pe cat posibil "plasticurile galbene", carcasele sparte si ne straduim ca pentru fiecare model importat sa ne asiguram si stocuri de aparate pentru piese de schimb, pentru a ne putea ajuta clientii in orice situatie.

Livrarile la nivel national sunt asigurate tot de compania noastra sau prin firma de curierat Nemo. Flota noastra auto este formata din 4 masini de marfa si 5 masini de oras care ne ajuta la desfasurarea in bune conditii a expeditiior. Majoritatea livrarilor se executa in mod gratuit si de foarte multe ori ne ajutam clientii prin intermediul tehnicienilor nostii.

Echipa tehnica este formata din 4 "meseriasi" care va pot ajuta sa rezolvati chiar si cele mai delicate probleme in materie de copiatoare. La cerere oricare dintre acestia se poate deplasa cu marfa la sediul dvs. sau chiar a clientului dvs. pentru instalarea copiatoarelor sau reviziile acestora.

Asteptam cu interes sa ne contactati si sa va inscrieti in newsletterul nostru pentru ca noi sa va putem tine la curent cu ultimele update-uri de stoc si cu datele de import.

 

  
  

  

Tag-uri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!